Scene umoristice

Ca în orice familie în care trăiesc laolaltă atâtea fiinţe, se întâmplă să mai surprinzi şi şcene umoristice. Mi-ar place să le surpind mai des cu aparatul foto, dar, de obicei, zici că Murphy stă pe aproape şi cu legile lui, mă ajută să le ratez.

Aşa cum am mai scris, teckelilor noştri le place (i-am obişnuit) să doarmă în pat cu noi. Lucy, înainte de culcare trage o tură de pupături peste Flaviu, apoi vine sub pătura mea, dar totdeauna între noi. Oricât aş vrea sa ma apropiu de soţul meu, ea pur şi simplu se vâră între noi, oricât de mic ar fi spaţiul. Freddy preferă să stea în dreapta mea, pe marginea patului, Uneori, visează şi dă din coadă, lovind marginea patului cu coada. Nu e tocmai plăcut să auzi în timp ce dormi nişte bocănituri în noapte. Normal că prima reacţie e o sperietură, iar după ce ne revenim din buimăceală, ne dăm seama că nu fusese nimic altceva decât coada lui Freddy.







Când eu mă trezesc prima,amândoi merg sub pătura lui Flaviu. Sunt cam somnoroşi dimineaţa şi le place să doarmă până pe la ora 10. Dacă cumva amândoi ne trezim, Freddy se ţine după mine prin toată casa şi plânge. La început nu ştiam de ce, apoi mi-am dat seama că de fapt mă chema înapoi în pat.
Într-o dimineaţă, pe când să plec, tocmai am văzut o şcenă simpatică şi am fugit să iau repede aparatul şi să o suprind. Şcena e împărţită în două părţi:

DIn FAŢĂ



DIN SPATE



E, de atunci pozele astea au făcut înconjurul prietenilor noştri. Vă daţi seama ce distracţie a fost. (La dorinţa soţiorului meu, l-am decapitat din poza).

De Craciun, au primit si teckelii nostri cadouri, iar într-unul erau tot felul de gustări speciale pentru câini. Freddy a ales doar una şi noi ne-am grăbit să-l prindem cu ea în gură.

Comentarii

  1. buna dimineata! sper sa am o zi mai buna dupa ce am citit articolul. Rad intr-una!!!! Eu dorm cu pisica ce vrea sa fie iubita in toiul noptii, te trezesti ca ori te pompeaza ori toarce si te impinge cu capul sa o dragalesti. E o scumpa!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Paula: ce draguta pisi ai. Imi dau seama cum e sa te trezeasca, ai nostri o mai fac si pt a se cere afara, cand mi-e somnul mai dulce. Abia bajbai prin intuneric, se mai intampla sa atipesc pana vin ei de jos.
    Iti doresc sa ai multe zile bune!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Vă mulțumesc pentru gândurile și cuvintele frumoase. Orice alt comentariu va fi șters.

Postări populare de pe acest blog

Glandele perianale și complicațiile de la posteriorul câinelui

Torsiunea gastrică - o afecțiune ce-ti poate ucide rapid animăluțul dacă nu ești pe fază

În atenţia posesorilor de patrupede - Tusea de Canisă