Importanţa animalelor în existenţa noastră / The importance of the animals in our existance

Pe unul din blogurile pe care îl citesc cu ferfoare de când l-am descoperit Iluzia Realităţii, am descoperit de curând o informaţie pe care, în mod inexplicabil (încă) o conştientizam deja în sinele meu. Pentru cei care simt şi sunt convinşi că umanitatea se îndreaptă spre o mare schimbare, că va fi asta în 2012 sau mai târziu, redau mai jos pasajul care, încă o dată, îmi confirmă importanţa unor animale pentru noi, oamenii:

 "Multe suflete de pe Pamant nu inteleg ca si mineralele, plantele si animalele au la randul lor aspecte multidimensionale. Aspectul dominant al mineralelor este 1D, al plantelor 2D si al animalelor 3D. Cu toate acestea, mineralele, plantele si animalele au si aspecte in dimensiunile inalte. Mineralele de exemplu pot exista pana in 5D si in unele cazuri chiar mai sus. Structura moleculara a rocilor si mineralelor se schimba pe masura ce frecventa dominanta a planetei creste. Acelasi lucru este valabil si pentru plante. Veti vedea in 4D si 5D o mare variatie de plante si animale, unele aratand asemanator plantelor 2D si animalelor 3D, dar structura lor celulara/moleculara va fi diferita, precum si corpurile voastre vor fi asemanatoare celor 3D, dar structura lor atomica va fi diferita. 

Stim ca exista cativa dintre voi care veti intreba despre animalele de casa, daca vor face trecerea in densitatile mai inalte ? Ei bine, pisicile si cainii, caii, delfinii si balenele si multe alte specii vor trece in densitatile mai inalte. 

 
  

In intelegerea noastra, cam 25% din speciile de animale vor trece prin schimbare impreuna cu aproximativ 50% din speciile de plante. In plus, vor fi noi specii exotice de plante si animale care vor aparea pe masura ce Pamantul intra in frecventa dominanta 4D. 

O parte dintre animale nu vor continua aici. Noi anticipam ca vacile nu vor trece prin schimbare. Ele au servit predominant ca hrana pentru oamenii 3D iar aceasta a creat un mare dezechilibru planetar. Cele mai multe vor dori sa plece pe alte planete in incarnarile viitoare. Nu este nimic de judecat aici privind cei care mai consuma carne de vaca, dar, acest consum a creat totusi un mare dezechilibru pe Pamant. Nu vom intra in amanunte stiintifice in acest sens deoarece ele sunt evidente. Exista multe documente si rapoarte ce evidentiaza imensul consum de resurse necesar cresterii vacilor". 

Nu am să intru în detalii şi nici nu am să dezbat subiectul pe baza propriilor mele opinii, pentru că acest blog nu e menit unor astfel de discuţii. Dar mi-a plăcut foarte mult ce am citit şi sunt convinsă că cei care au ales să protejeze animalele fac un lucru foarte bun care, mai devreme sau mai târziu, va avea o mare importanţă.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Glandele perianale și complicațiile de la posteriorul câinelui

Torsiunea gastrică - o afecțiune ce-ti poate ucide rapid animăluțul dacă nu ești pe fază

În atenţia posesorilor de patrupede - Tusea de Canisă