Indiferenţa românilor în faţa animalelor naşte sau omoară

Am preluat acest post de pe blogul Victoriei din Arad, o altă persoană care şi-a asumat sacrificii personale pentru a salva animalele din mâna/indiferenţa celor care nu înţeleg, nu le pasă, sunt deranjaţi de ..., de propria lor inconştienţă, de fapt. 

O zi neagra pentru noi!

Azi in jurul orei 14 primim un telefon disperat, undeva in cartierul Micalaca din Arad au fost aruncati la ghena de gunoi 3 catei nou nascuti, plangeau disperati de foame. Doamna care ne-a sunat a spus ca nu ii poate lua deoarece mai are in casa animale. Repede s-a pregatit Cristina, a urcat in masina sa mearga sa ii ia, eu ma pregateam sa fiu dadaca lor. Nu a apucat sa ajunga la jumatatea drumului, cand suna telefonul si ne spune aceea doamna, cu disperare in glas, ca nu mai are rost sa mearga, pt.ca un nemernic care a mers sa arunce ceva la gunoi, i-a luat pe rand si efectiv le-a sucit gatul, a ajuns doamna la ei, dar de abia mai miscau, erau in agonie, plini de sange ,imi explica toata  oroarea la telefon. Cand ma gandesc ca toata viata lor a depins de 15 minute atat aveam sa ajungem la ei,dar nu pot sa nu condamn,aspru pe cei care cred ca le-a crutat viata, aruncandu-i de vii acolo, ca sa-i ia cineva, asta fac o gramada de oameni, inconstienti, care se mai si lauda ca ei nu pot sa omoare si le da o sansa de viata, se cred si sufletisti si generosi. Nu sunt in stare sa-si sterilizeze un singur animal, care il au, si ar scuti si strada de catei si catelusa mama de suferinte, ca sa nu mai vorbim la ce moarte groaznica supune aceste biete suflete nevinovate, care se nasc intr-o tara unde numai animalele din farfurie sunt agreate si cat de cat îngrijite.

Comentarii

  1. Este dureros că "Indiferenţa românilor în faţa animalelor naşte sau omoară". Probabil, animale. Dar, este MULT MAI DUREROS când "Grija exagerată a unora în faţa animalelor răneşte sau omoară" ... OAMENI!!! Despre tulburarea liniştii şi vieţii lor, a oamenilor, am înţeles că nu are rost să discutăm! Doamne, ce mod monstruos de a privi lucrurile într-o societate ... omenească! (sau ... greşesc?)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Vă mulțumesc pentru gândurile și cuvintele frumoase. Orice alt comentariu va fi șters.

Postări populare de pe acest blog

Glandele perianale și complicațiile de la posteriorul câinelui

Torsiunea gastrică - o afecțiune ce-ti poate ucide rapid animăluțul dacă nu ești pe fază

În atenţia posesorilor de patrupede - Tusea de Canisă