Fumuseti unice visează la o familie

Aceste frumuseţi unice, cum ne place nouă să ne răsfăţăm protejaţii, îşi doresc mult de tot o familie, o casă pe care să o simtă a lor. Sunt căţei pe care i-am găsit pe străzi sau au fost salvaţi de colegele mele din diferite situaţii. 

Blackie -  această căţeluşă am găsit-o pe stradă, hălăduind de una singură. Era foarte slabă şi speriată. Bănuim că a fugit de acasă, pentru că era în călduri. Pare să fie foarte tinerică, aprox. un an, şi metis de Vizsla. În cazul în care o recunoaşte cineva, ne poate contacta. Este foarte frumoasă, prietenoasă, jucăuşă.


Goldy - acest superb căţel extrem de afectos şi blând a fost lovit de o maşină. Noi am fost contactaţi să îl ridicăm, dar între timp a fost luat de către un domn şi dus la veterinar. A fost operat la lăbuţa dreaptă din spate, i s-a montat o tijă pentru susţinerea oaselor rupte, până la sudare. Zilele acestea i se va scoate plăcuţa şi va putea fi adoptat. Are aproximativ un an, un an şi jumătate, este metis de Golden Retriever şi lătrăcios nevoie mare.


Matilda - pe această superbă fetiţă am întâlnit-o prima dată când încă era un puişor mic şi jucăuş, prin noiembrie anul trecut. A intrat la mine în curte, s-a jucat cu Buliţă, apoi a dispărut. Am crezut că are stăpân şi a fugit înapoi acasă, dar după câteva luni am regăsit-o pe străzi, deja crescuse, şi am aflat că locuise într-o baracă cu oamenii străzii. Are în jur de un an, dar mai degrabă sub un an, este metis de setter cu brac. A fost sterilizată. Este extrem de blândă, lipicioasă cu oamenii, prietenoasă cu animalele. 


Bruno - a fost găsit de colega mea umblând pe străzi. Era extrem de slab, adunat de spate şi cu blana încâlcită şi murdară. Este în grija noastră de câteva luni bune şi s-a întremat mult. Deşi este mare, este foarte blând, foarte afectos şi uneori fricos. Pare a fi metis de setter irlandez, de aproximativ 1,5 - 2 ani.


Linda - este o căţeluşă pe care colega mea a luat-o după lungi discuţii din curtea Electrica. Avea labuţele din spate paralizate şi se târa pe jos. Era slabă de i se puteau număra coastele. După intervenţii serioase, colega mea a putut lua căţeluşa, a fost tratată şi sterilizată, iar acum este într-o condiţie de zile mari. Este ideală pentru curte, latră mult şi nu e prietenoasă cu toată lumea. 


Pufy - este un mascul tânăr alungat din preajma Colegiului Mihai Viteazul. Este micuţ şi pufos, prietenos, dar lătrăcios şi destul de bătăuş. Foarte bun pentru curte. 


Cei care doresc să adopte unul sau mai mulţi dintre aceşt căţei,ne pot suna zilnic la numerele de telefon afişate pe site-ul asociaţiei.

Noi nu relocăm în teritoriu căţeii salvaţi sau trataţi de noi, cu excepţia celor îngrijiţi de anumute persoane în jurul blocurilor!! Noi ne străduim să îi dăm pe toţi spre adopţie, iar până atunci îi îngrijim personal. Nu ne ocupăm de câini agresivi, pentru că nu avem pregătire pentru aşa ceva, nici condiţii unde să ţinem astfel de câini. 

Update:
  • Blackie a fost revendicată de stăpânii săi. Ne pare bine pentru ea, deşi ne va fi dor de ochişorii ei şi de îmbăţişările sale. Sper că va fi fericită.
  • Bruno a fost adoptat de o familie, la curte, în Câmpia Turzii.
  • Lui Goldy i-a fost scoasă proteza şi acum e în perioada de refacere, când încearcă să îşi folosească piciorul.
Între timp au apărut alţi locatari, de toate vârstele şi mărimile. Urmează pozele.

Comentarii

  1. super draguti cateii!!!!!...iar despre munca si osteneala voastra, tot ei ne vorbesc!
    mult succes si curaj pe mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  2. superbe animalute, sper sa isi gaseasca un camin

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Vă mulțumesc pentru gândurile și cuvintele frumoase. Orice alt comentariu va fi șters.

Postări populare de pe acest blog

Glandele perianale și complicațiile de la posteriorul câinelui

Torsiunea gastrică - o afecțiune ce-ti poate ucide rapid animăluțul dacă nu ești pe fază

În atenţia posesorilor de patrupede - Tusea de Canisă