STOP MALTRATĂRII ANIMALELOR!

NU MA UCIDETI! SI MIE IMI ESTE FRICA DE MOARTE! “Mesajul pe care vi-l trimit este trist si plin de deznadejde. Am suflet ca si voi si va iubesc neconditionat. Dincolo de blanita am o inima calda, plina de devotament si credinta. Dumnezeu m-a lasat pe pamant sa arat oamenilor cum ar trebui sa fie ei. Am renuntat bucuros la viata mea pentru voi si m-am oferit laboratoarelor pentru primul vaccin pe care l-ati facut in copilarie. De multe ori am lins mana care mi-a oferit otrava. Nu stiu sa port dusmanie, pentru ca sunt cel mai bun prieten al omului. M-ati intalnit in abecedar, cand ati scris prima compunere, “Cainele meu”, si apoi v-am pazit cu pretul vietii mele. Nu exista pe pamant animal mai credincios ca mine. Nu stiu sa tradez! Imi pare rau pentru voi, dar fara mine veti fi mai saraci, indiferent cate bogatii veti avea. Ati invatat sa tradati, sa mintiti, sa furati, iar acum ati invatat sa ucideti. Nu vreau sa stiu ce inseamna eutanasie, pentru ca si mie imi place viata, chiar daca am o viata de caine. Nu pot sa-mi dau consimtamantul sa mor, pentru ca Dumnezeu m-a lasat sa traiesc, chiar si fara cuvinte, dar sa traiesc, asa cum v-a lasat si pe voi. Asist neputincios la masacrul care ni se pregateste si ma cutremura acest cosmar, pe care nu-l doresc nici macar celor care, din interese meschine sau din ura viscerala, manipuleaza opinia publica. Stiu ca acesti oameni nu reprezinta Omul si ca sunt programati sa ucida. …. Suntem in stare sa ne jertfim pentru binele vostru si sa va lingem mainile pline de sange, cu ultima suflare. “
Actele de violenta nu doar asupra oamenilor ci si a animalelor ne creaza imaginea unui popor barbar,insensibil si chiar salbatic!
"Eutanasierea în România înseamnă omorârea câinilor prin electrocutare. Câinii sunt băgaţi în cuşti, udaţi şi apoi electroctaţi. O altă metodă este plătirea unor haidamaci alcoolici, cu alcool, să intre în cuşti şi să îi omoare cu bâta. Şi o altă metodă de omorâre a câinilor la noi în ţară este aruncarea la ţintă cu puiuţii de câteva zile pe zidul de beton", a explicat Monica Davidescu.
Spusele Monicăi Davidescu au fost susţinute şi de vedeta tv Cristina Ţopescu. Ea a spus că "a montat personal imagini cu hingheri care aruncau în zid cu puii de câini prinşi". http://www.realitatea.net/cainii-sunt-eutanasiati-prin-electrocutare--cu-bate-si-aruncarea-cu-ei-in-zid--spune-monica-davidescu_711086.html

Dacă v-au impresionat aceste rânduri, vă rog să semnaţi petiţia împotriva eutanasierii (de fapt a uciderii fără milă, prin metodele exemplificate mai sus).

Tocmai am descoperit că nu doar catolicii au un Sfânt protector al animalelor, în persoana Sfântului Francisc, ci şi ortodocşii îl au pe Sf. Mucenic Vlasie. Dacă aveţi animale bolnave, acatistul şi rugaciunile de la finalul acestuia aduc vindecarea rapida. Eu voi încerca pentru patrupezii mei, deşi nu au starea generală alterată.

 În loc de epilog:
O tânără britanică, în vârstă de 26 de ani, pe nume Madgalena, a murit încercând să salveze un caîine al străzii, din calea maşinilor. A fost accidentată mortal atât ea cât şi animalul. " Întotdeauna a iubit animalele, nu putea să treacă pe lângă un animal în suferinţă fără să încerce să-l ajute. A salvat (adoptat) 2 cai orbi care urmau să fie eutanasiaţi. Era un suflet mare", sunt parte din declaraţiile părinţilor tinerei. Mai multe despre acest act impresionant puteţi citi, în limba engleză, aici.

Comentarii

  1. Mi-e sufletul atat de greu...cand vad in ce tara traim...
    Am semnat deja - in Dumenezeu toata nadejdea ca de la oamenii de "sus"...

    RăspundețiȘtergere
  2. din pacate, numarul cainilor fara stapan este o realitate!

    RăspundețiȘtergere
  3. In religia ortodoxa, Sfantul Mare Mucenic Modest este ocrotitorul animalelor. In cartile de rugaciune, exista acatistul lui si doua rugaciuni "pentru boala luptatoare de moarte a animalelor" El este patronul spiritual al cabinetului meu si pe frontonul cabinetului este scris numele lui.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Anca: esti primul veterinar pe care il aud ca si-a pus pe frontisipiciul cabinetului numele unui sfant. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Virtualkid: o realitate foarte trista si dureroasa atat pt ei, cat pt cei care sunt aproape de aceste fiinte nevinovate.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Vă mulțumesc pentru gândurile și cuvintele frumoase. Orice alt comentariu va fi șters.

Postări populare de pe acest blog

Glandele perianale și complicațiile de la posteriorul câinelui

Torsiunea gastrică - o afecțiune ce-ti poate ucide rapid animăluțul dacă nu ești pe fază

În atenţia posesorilor de patrupede - Tusea de Canisă