Situația animalelor din țara noastră - subiect de film pe you tube

JOHN SAKARS - un activist pentru animale din USA, recunoscut si respectat in toata lumea datorită implicării sale, realizator de emisiuni radio, reportaje TV etc, a primit un mail din România în care i-au fost descrise atrocitățile la care sunt supuse animalele aici, în special cele din adăposturile de stat, adevărate lagăre de tortură pentru bieții câini adunați de pe străzi... rezultatul, un filmuleț-mărturie apărut pe  You Tube. O realitate care nu ne face cinste deloc, o realitate care îi convinge pe străini să boicoteze turismul românesc.





Îngroziți de ce se întâmplă la noi, personalități regale fac lobby pentru situația animalelor de la noi: Prințesa  Maja von Hohenzollern


Articolul îl puteți citi în original aici (daca stiti germana) sau aici (pentru cei ce preferă engleza).

Pentru încheiere mi se pare extraordinar citatul celebrului Dostoievski : ” Iubeste animalele: Dumnezeu le-a dat gândire rudimentara si bucurie netulburata. Nu le deranja bucuria, nu le hartui, nu le priva de fericirea lor, nu lucra impotriva intentiei lui Dumnezeu. Omule, nu te mândri cu superioritatea fata de animale; ele nu au pacat, dar tu, cu maretia ta, pângaresti pamântul prin existenta ta si iti lasi urmele prostiei dupa tine – aceasta, e adevarata pentru aproape fiecare dintre noi!”

Comentarii

  1. Multumim printesei Maja von Hohenzollern.
    Dumnezeu sa ne ajute sa izbandim!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Vă mulțumesc pentru gândurile și cuvintele frumoase. Orice alt comentariu va fi șters.

Postări populare de pe acest blog

Glandele perianale și complicațiile de la posteriorul câinelui

Torsiunea gastrică - o afecțiune ce-ti poate ucide rapid animăluțul dacă nu ești pe fază

În atenţia posesorilor de patrupede - Tusea de Canisă