Vremea premiilor

În urmă cu ceva vreme am primit un premiu de la pisicuţa Shakura şi îi promisesem că atunci când voi avea timp să-l postez, ceea ce presupunea alegerea altor prieteni cărora să le dau mai departe acest premiu, recunoscând totodată valoarea blogului lor, o să o fac. Azi tocmai am mai primit unul, de data asta de la Mihalea, aşa că nu mai pot amâna şi trebuie să-i dau drumul. Deci:


Am să încep cu premiul pisicesc ...

 ... pe care-l dau mai departe la: Dogonelover, al cărui blog despre animale şi lupta pentru a le salva îmi place în mod deosebit; apoi la dna Victoria, din Arad, pentru munca ei extraordinară în folosul animăluţelor, urmează Daniela Păun, din Galaţi, care duce la maximum sacrificul personal pentru salvarea animăluţelor din situaţii disperate; mai noua blogheriţă Corina, care iubeşte de mama focului pisicuţele; pentru jurnal animal (nu ştiu un nume) - pentru activitatea depusă şi, tot acest premiu, pentru animăluţele de pe http://www.freepets.ro/.  Ei şi nu în ultimul rând pentru prietenul Ulise - care este un adevărat temerar şi concitadin cu ai mei patrupezi.
Mulţumesc Shakurei pentru premiu! Na, l-am pus sus, în sfârşit!

Iar premiul de azi ...


din partea unei persoane deosebit de talentate şi "simţitoare" (aşa cum îi place sufleţelului meu), pe nume Mihaela, care are un blog încărcat de sensibilitate.

Şi iaca îl pasez mai departe la:
Cristiana, o persoană deosebită din multe puncte de vedere, pentru blogul "unui om cuminte" - o adevărată provocare să-l urmăreşti şi deasemenea o enciclopedie pentru dezvoltarea spirituală
Flavius, un român înstrăinat printre americani, ce nu a uitat să gândească şi să simtă româneşte
Olimpiu, bunul meu prieten, pe care-l iert că nu a mai postat demult fiind proaspăt şef numit
Doina, prietena mea cea mai apropiată, ca să o ambiţioneze să mai posteze că mulţi abia aşteaptă să o mai citească
Alexandra, fosta voluntară din echipa mea de presă, rudă cu soţiorul meu, isteaţă foc, pentru că citind blogul ei mă duce foarte aproape de vremea când eram şi eu adolescentă. Şi îmi place.

Comentarii

  1. Brindusa, multumesc tare mult de premiu si o sa-l transmit si eu mai departe! :)
    Toate cele bune sa se adune.

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Brânduşa, imi cer iertare că nu am venit sa mi iau premiul pe care, cu bunatatea ta proverbiala, mi l-ai oferit!!
    Il iau si il pun o vreme pe blog, cu toata dragostea cu care stiu ca si tu mi l-ai oferit, dar nu il mai dau mai departe, caci m-am spetit prima data si tot nu am ajuns sa il ofer tuturor, caci toti meritam, pentru tot ceea ce facem, alungand indiferenta din viata noastra omeneasca, scriind si oferit lumii sufletul nostru frumos si curat!!!
    Mananc si eu de pranz (pranz si seara!!!) si pe urma pun totul la punct !!
    Te sarut si te sustin cu tot sufletul meu in tot ceea ce faci in aceasta lume!!!
    Cu drag, Cristiana

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Vă mulțumesc pentru gândurile și cuvintele frumoase. Orice alt comentariu va fi șters.

Postări populare de pe acest blog

Glandele perianale și complicațiile de la posteriorul câinelui

Torsiunea gastrică - o afecțiune ce-ti poate ucide rapid animăluțul dacă nu ești pe fază

În atenţia posesorilor de patrupede - Tusea de Canisă