Din nou weekend plin

În acest weekend am fost din nou la Expo Transilvania cu căţeii şi pisicile noastre. Din păcate, de data asta, în trei zile nu am reuşit să donăm decât un căţel şi în motan, din 15 pui de căţei adunaţi şi 2 pisici. Nu ne putem plânge pentru că în ultimele două zile banii strânşi în cutia pentru donaţii sunt foarte bineveniţi, din ei săptămâna asta vom steriliza şi vaccina alte femele, dar ne îngrijorează prezenţa atâtor căţeluşi care au rămas. Neavând adăpost unde să-i ţinem, a trebuit să-i împrăştiem în diverse locuri.
 Multă lume i-a văzut, i-a îndrăgit, dar toţi spuneau "dacă aş avea unde să-i ţin, pe toţi i-aş lua".



"Grupa mică" - doi căţei şi un motănel s-au împrietenit de mama focului. Au dormit tot timpul împreună, chiar dacă era vorba despre un spaţiu mic, nu le păsa:
 


Alţi doi aveau chef de plimbare şi cum nimeni nu părea lliber să o facă, s-au descurcat ei singuri:



Apoi, obosiţi, s-au vârât toţi la grămadă:


Motănelul tigrat s-a simţit foarte bine alături de prietenii lui lătrători:


Vizitatorii au fost nenumăraţi, în special copii:

 
Oricât de drăgălaşi au fost, norocoşi, de data asta, au fost doar o căţelusă şi motănelul tigrat:
 

 Aşa a ajuns (din nou!!!) la mine un puiuţ mic de tot pe care îl adusesem dintr-o curte plină cu noroi, ţinut afară, în frig, împreună cu micuţa lui mamă. Dar pentru că căţeluşa a fost recent sterilizată şi pentru că nu m-a lăsat inima să-l duc înapoi în noroiul din curtea aceea, am riscat să-mi "pornesc" din nou familia, aducând un nou membru, chiar şi pentru o perioadă limitată.
Micuţul măsoară 44-44, adică nu e mai mare decât nişte papuci de casă de această mărime:

 
dar pentru că a fost despărţit de mai noii săi prieteni de grupa mică, azi noapte a fost deosebit de gălăgios, incredibil aş putea spune ţinând cont de mărimea sa. Între timp, pe parcursul zilei, s-a mai împrietenit şi cu cei din grupa mare, în speţă cu Pătrunjel, care pare să aibă o pasiune pt cei mici:



Şi ca de obicei, şi acum SPER să-i găsesc cât de repede noi şi buni stăpâni. Oricum, cred că va fi mai uşor, ţinând cont că e un câine micuţ care nu va creşte prea mult, deci va fi uşor să fie ţinut şi în apartament.
 

Comentarii

  1. What great work you are doing!!! Looked like a lot of special furrie pals to find homes for. All are so cute and sweet, we hope they do find good forever homes! Blessings to you.

    Hugs and snaggle-tooth kisses,
    Sierra Rose

    RăspundețiȘtergere
  2. A lot of cute puppies and a cute kitty!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Vă mulțumesc pentru gândurile și cuvintele frumoase. Orice alt comentariu va fi șters.

Postări populare de pe acest blog

Glandele perianale și complicațiile de la posteriorul câinelui

Torsiunea gastrică - o afecțiune ce-ti poate ucide rapid animăluțul dacă nu ești pe fază

În atenţia posesorilor de patrupede - Tusea de Canisă