Au animalele nevoie de avocat?

 Au animalele nevoie de avocat? Cu siguranţă, pentru că animalele din ţara noastră nu au nici un drept. Sunt considerate doar "făcătoare" de necazuri: gălăgie, murdărie, etc. Omul, această fiinţă superioară atât de plină de importanţa sa, nu mai are loc pentru a-şi extinde "imperiul nevoilor" sale şi împinge la margine tot ce îl încurcă, deranjează. Că e animal sau orice altă fiinţă pe care el o desconsideră de acolo de sus, de unde s-a autococoţat. Suntem atât de plini de noi, suntem atât de mulţumiţi de ceea ce vedem în oglindă, ne considerăm creaţia perfectă, dar în realitate suntem cei mai plini de defecte, iar mizeria pe care o împrăştiem cu nonşalanţă şi convingere, e atât de nocivă încât erodează tot în cale. 
Omule, opreşte-te din când în când şi priveşte-te în oglindă, "dezbrăcat" de această suficienţă a ta care te împiedică din evoluţie, te face să stagnezi. Recunoaşte-ţi neajunsurile, limitările, învaţă de la cei din jurul tău, în special de la animale, adevăratele sentimente, adevărata sinceritate, adevarata bunătate si Iubirea. Altfel vei ajunge un OM GOL, care strigă, strigă, strigă şi ... atât. Pustiul se va aşterne greu peste sufletul tău. 

Pentru cei ce iubesc cu adevărat animalele şi cred cu tărie că şi drepturile lor trebuie să se facă auzite:
 
"Casa de avocatura Coltuc doreste infiintarea institutiei “Avocatul Animalelor” in Romania. Pentru acest demers avem nevoie de dvs., mai précis de semnaturile dvs.

Va rog sa completati acest tabel:

1.Nume \Prenume \domiciliu \ CNP

Sunt de acord ,sub sanctiunea infractiunii de fals in declaratii, cu infiintarea institutiei “Avocatul Animalelor” in Romania.
Acest tabel se va trimite pe email: office@juridictv.ro
Pentru mai multe detalii vizitati: www.juridictv.ro

http://www.juridictv.ro/stiri/casa-de-avocatura-coltuc-strange-semnaturi-pentru-infiintarea-institutiei-avocatul-animalelor-in-romania
http://coltuc.ro/blog/avem-nevoie-de-100000-de-semnaturi-pentru-infiintarea-institutiei-avocatul-animalelor-in-romania.shtml

Comentarii

  1. cine-si da datele din B.I. sa le vada toata lumea pe net?????????????

    RăspundețiȘtergere
  2. Datele se trimit pe mail si sunt adunate in lista care se va depune mai apoi la tribunal. Nu apar pe net. Este vorba despre aceeasi procedura ca la listele cu semnaturi pentru presedinti, etc, care se completeaza pe strada, in campanie. Datele nu se fac publice, doar numarul de semnaturi stranse.

    RăspundețiȘtergere
  3. Greşeşti: câinii au mai multe drepturi decât oamenii! Eu, omul, trebuie să caut un wc, nu am voie să strig, nu am voie să calc florile, ... şi nu am voie nici să te muşc!
    Să ai o zi bună!

    RăspundețiȘtergere
  4. Omul este un animal scarbos.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Vă mulțumesc pentru gândurile și cuvintele frumoase. Orice alt comentariu va fi șters.

Postări populare de pe acest blog

Glandele perianale și complicațiile de la posteriorul câinelui

Torsiunea gastrică - o afecțiune ce-ti poate ucide rapid animăluțul dacă nu ești pe fază

În atenţia posesorilor de patrupede - Tusea de Canisă