Update la "Se întâmplă în România"

Azi a sosit un mesaj pe care mulţi l-am aşteptat cu sufletul la gură. Îl redau mai jos:
"Cine credeti ca s-a intors ???????
Catelul aruncat de pe dig ! In dimineata asta, chiar inainte de a porni spre Bucuresti, a sunat telefonul. Nu ne venea sa credem, desi am sperat tot timpul. Cu chiu cu vai am reusit sa punem mana pe el si sa-l ducem in curtea noastra, plina cu alti amarati ... Acum ..., la noroc. Va pun si cateva poze, sa-l vedeti ce plin de cicatrice este, semn ca viata lui nu a fost tocmai roz ... Si ce casuta ad-hoc i-am improvizat!"


Şi o scurta prezentare a salvatorilor:

"...suntem 2 oameni care am avut norocul de a ne nimeri impreuna avand aceeasi pasiune : dragostea pentru animale, ca voi toti. Suntem din Bucuresti (dar de vreo 2 ani am luat si-o casuta intr-un sat de pe langa Campina, tocmai pentru a avea unde ne duce "copiii" cand om iesi la pensie !). In apartamentul de la Bucuresti avem acum 11 pisici si 2 caini, la curte inca 8 caini (cu ultimul "intrat" !), asa ca suntem intr-o continua miscare.
Catelul de pe dig nu este pui, si eu am crezut ca respectiva a vrut sa se descotoroseasca de niste pui, dar nu era asa. E un caine adult, cu o zgardita rosie contra puricilor. Chiar nu stiu ce s-a putut intampla, ne-am gandit ca ori a muscat pe cineva din familie, ori a mancat vreo pasare din curte, ori pur si simplu au vrut sa scape de el (nu pot sa-mi dau seama daca e batran ...). Oricare ar fi motivul, modul in care a vrut sa scape de el mi se pare cumplit ..."

Comentarii

  1. Nu stiu ce s-a intamplat, dar se vede ca a fost chinuit !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

În atenţia posesorilor de patrupede - Tusea de Canisă

Atitudinea omului faţă de animale

Ochisor - o iubire de caine