Update la "Se întâmplă în România"

Azi a sosit un mesaj pe care mulţi l-am aşteptat cu sufletul la gură. Îl redau mai jos:
"Cine credeti ca s-a intors ???????
Catelul aruncat de pe dig ! In dimineata asta, chiar inainte de a porni spre Bucuresti, a sunat telefonul. Nu ne venea sa credem, desi am sperat tot timpul. Cu chiu cu vai am reusit sa punem mana pe el si sa-l ducem in curtea noastra, plina cu alti amarati ... Acum ..., la noroc. Va pun si cateva poze, sa-l vedeti ce plin de cicatrice este, semn ca viata lui nu a fost tocmai roz ... Si ce casuta ad-hoc i-am improvizat!"


Şi o scurta prezentare a salvatorilor:

"...suntem 2 oameni care am avut norocul de a ne nimeri impreuna avand aceeasi pasiune : dragostea pentru animale, ca voi toti. Suntem din Bucuresti (dar de vreo 2 ani am luat si-o casuta intr-un sat de pe langa Campina, tocmai pentru a avea unde ne duce "copiii" cand om iesi la pensie !). In apartamentul de la Bucuresti avem acum 11 pisici si 2 caini, la curte inca 8 caini (cu ultimul "intrat" !), asa ca suntem intr-o continua miscare.
Catelul de pe dig nu este pui, si eu am crezut ca respectiva a vrut sa se descotoroseasca de niste pui, dar nu era asa. E un caine adult, cu o zgardita rosie contra puricilor. Chiar nu stiu ce s-a putut intampla, ne-am gandit ca ori a muscat pe cineva din familie, ori a mancat vreo pasare din curte, ori pur si simplu au vrut sa scape de el (nu pot sa-mi dau seama daca e batran ...). Oricare ar fi motivul, modul in care a vrut sa scape de el mi se pare cumplit ..."

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Vă mulțumesc pentru gândurile și cuvintele frumoase. Orice alt comentariu va fi șters.

Postări populare de pe acest blog

Glandele perianale și complicațiile de la posteriorul câinelui

Torsiunea gastrică - o afecțiune ce-ti poate ucide rapid animăluțul dacă nu ești pe fază

În atenţia posesorilor de patrupede - Tusea de Canisă